Ѕвездата претприемач Џек Ма и звучниот шамар од Пекинг

Милијардерот Џек Ма е ретка фигура во Кина: харизматичен претприемач кој може слободно да го каже своето мислење. Овој слободен став го направи познат ко-основачот на „Alibaba“ надвор од неговата татковина. Но, тоа исто така ја доведе неговата бизнис империја, и самиот Ма, во голем ризик, пренесува Си-Ен-Ен. Проблемите започнаа … Продолжи со читање Ѕвездата претприемач Џек Ма и звучниот шамар од Пекинг