Архива

msp-admin
Како според вас треба да се одвива наставата во новата учебна година?
 • Со физичко присуство 92%, 359 гласови
  359 гласови 92%
  359 гласови - 92% од сите гласови
 • Онлајн 4%, 16 гласови
  16 гласови 4%
  16 гласови - 4% од сите гласови
 • Комбинирано 4%, 14 гласови
  14 гласови 4%
  14 гласови - 4% од сите гласови
 • Почетокот треба повторно да се одложи додека не се најде соодветно решение 1%, 3 гласа
  3 гласа 1%
  3 гласа - 1% од сите гласови
Вкупно гласови: 392
15 септември, 2020 - 30 септември, 2020
Гласањето е завршено
Треба ли претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски да се повлече од чело на партијата за поразот на изборите?
 • Да 97%, 323 гласа
  323 гласа 97%
  323 гласа - 97% од сите гласови
 • Не 3%, 11 гласови
  11 гласови 3%
  11 гласови - 3% од сите гласови
Вкупно гласови: 334
31 август, 2020 - 7 септември, 2020
Гласањето е завршено
Ќе издржи ли новата влада цел 4-годишен мандат?
 • Да 94%, 557 гласови
  557 гласови 94%
  557 гласови - 94% од сите гласови
 • Не 6%, 33 гласа
  33 гласа 6%
  33 гласа - 6% од сите гласови
Вкупно гласови: 590
23 август, 2020 - 31 август, 2020
Гласањето е завршено
Дали сите албански партии кои добија места во Собранието треба да влезат во новата Влада?
 • Не 98%, 358 гласови
  358 гласови 98%
  358 гласови - 98% од сите гласови
 • Да 2%, 9 гласови
  9 гласови 2%
  9 гласови - 2% од сите гласови
Вкупно гласови: 367
9 август, 2020 - 23 август, 2020
Гласањето е завршено
Дали се согласувате да има ротирачки премиер во новиот мандидат на Владата?
 • Не 98%, 695 гласови
  695 гласови 98%
  695 гласови - 98% од сите гласови
 • Да 2%, 12 гласови
  12 гласови 2%
  12 гласови - 2% од сите гласови
Вкупно гласови: 707
29 јули, 2020 - 9 август, 2020
Гласањето е завршено
Кој очекувате да ја предводи Владата во следните 4 години?
 • СДСМ и Коалицијата „Можеме“ 98%, 1273 гласа
  1273 гласа 98%
  1273 гласа - 98% од сите гласови
 • ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „Обнова за Македонија“ 2%, 21 глас
  21 глас 2%
  21 глас - 2% од сите гласови
Вкупно гласови: 1294
19 јули, 2020 - 27 јули, 2020
Гласањето е завршено
Како ја оценувате кампањата за предвремените парламентарни избори 2020?
 • Позитивно 90%, 61 глас
  61 глас 90%
  61 глас - 90% од сите гласови
 • Негативно 10%, 7 гласови
  7 гласови 10%
  7 гласови - 10% од сите гласови
Вкупно гласови: 68
12 јули, 2020 - 14 јули, 2020
Гласањето е завршено
За кого ќе го дадете својот глас на 15 јули?
 • СДСМ и Коалицијата 96%, 2525 гласови
  2525 гласови 96%
  2525 гласови - 96% од сите гласови
 • ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата 2%, 41 глас
  41 глас 2%
  41 глас - 2% од сите гласови
 • Левица 1%, 23 гласа
  23 гласа 1%
  23 гласа - 1% од сите гласови
 • ГДУ 1%, 23 гласа
  23 гласа 1%
  23 гласа - 1% од сите гласови
 • Интегра 0%, 7 гласови
  7 гласови
  7 гласови - 0% од сите гласови
 • Македонски концепт 0%, 5 гласови
  5 гласови
  5 гласови - 0% од сите гласови
 • ДПА 0%, 5 гласови
  5 гласови
  5 гласови - 0% од сите гласови
 • ДУИ 0%, 4 гласа
  4 гласа
  4 гласа - 0% од сите гласови
 • Алијанса за Албанците 0%, 4 гласа
  4 гласа
  4 гласа - 0% од сите гласови
Вкупно гласови: 2637
30 јуни, 2020 - 14 јули, 2020
Гласањето е завршено
Дали ќе излезете на гласање на 15 јули?
 • Да 98%, 2430 гласови
  2430 гласови 98%
  2430 гласови - 98% од сите гласови
 • Не 2%, 55 гласови
  55 гласови 2%
  55 гласови - 2% од сите гласови
Вкупно гласови: 2485
16 јуни, 2020 - 30 јуни, 2020
Гласањето е завршено
Кога треба да се одржат предвремените парламентарни избори во С. Македонија?
 • Јуни 95%, 3628 гласови
  3628 гласови 95%
  3628 гласови - 95% од сите гласови
 • Јули 3%, 124 гласа
  124 гласа 3%
  124 гласа - 3% од сите гласови
 • Септември 2%, 60 гласови
  60 гласови 2%
  60 гласови - 2% од сите гласови
 • Август 0%, 14 гласови
  14 гласови
  14 гласови - 0% од сите гласови
Вкупно гласови: 3826
24 мај, 2020 - 14 јуни, 2020
Гласањето е завршено