Компании и пазар

Генералниот извршен директор на Стопанска банка доби уште еден мандат

Диомидис Николетопулос доби уште еден четиригодишен мандат како претседател на Управниот одбор и Генерален извршен директор на Стопанска банка АД Скопје.

“Гувернерот на Народна банка на Република Северна Македонија издаде согласност за повторно именување на Диомидис Николетопулос за Генерален извршен директор и Претседател на Управен одбор на Стопанска банка АД Скопје со мандат од четири години“, стои во информацијата објавена на Македонска берза.

Поврзани вести

Полнолетен Македонец пие скоро два литри вино годишно

Влатко Зорба

ARM ја обнови работата со Huawei

Влатко Зорба

Ангеловска: Изменетите уредби се во насока на заштита на работните места

Вработените во Google ќе работат од дома до летото 2021 година

Влатко Зорба

Биткоинот продолжува да докажува дека може да биде најдобрата валута во светот

Банкарски гигант изгуби 200 милиони долари за само еден ден!

Stefanija Kuzmanovska