Компании и пазар

Виз ер: Во наредните 11 месеци нема никакви промени во начинот на патување кон и од Велика Британија

Во наредните 11 месеци ќе нема никакви промени во начинот на кој ќе се патува со авион кон и од Велика Британија и покрај тоа што државата на 31 јануари на полноќ официјално ја напушти Европската унија, објави нискобуџетната авиокомпанија која ја опслужува линијата Скопје-Лондон.

Како што наведува Визер во известувањето до клиентите, до 21 декември Велика Британија ќе продолжи да ги следи правилата и регулативите на Европската Унија и со тоа ќе нема никакви промени во начинот на кој ќе се патува кон и од таа држава во тој период.

Визер ја опслужува линијата Скопје-Лондон двапати неделно, секој вторник и сабота.

Поврзани вести

Состојбата на Маск порасна за 1.7 милијарди долари

Влатко Зорба

МБУ доби награда за најдобри резултати во крводарителството

Влатко Зорба

Претседателот на Samsung Electronics влегува во затвор

Влатко Зорба

Петмина руски богаташи го зголемија своето богатство за 27 милијарди долари за една година

Влатко Зорба

Amazon го тужи Пентагон

Влатко Зорба

Италија планира „замрзнување“ на обврските за плаќање сметки, даноци и хипотеки

Влатко Зорба