СКСЗМ: Ликвидноста да биде клучна за петтиот пакет мерки

Петтиот пакет антикризни мерки да се насочи кон ликвидноста на фирмите за да опстанат по корона пандемијата, да се отворат делумно затворените сектори како туризмот и да се донесат протоколи според СЗО за нивно непречено работење, субвенциите на плати од 14.500 денари да продолжат најмлаку до март 2021, да се … Продолжи со читање СКСЗМ: Ликвидноста да биде клучна за петтиот пакет мерки