Контакт

msp-admin

Стандард.мк има за цел да привлече нова генерација на читатели преку објективно и навремено информирање, квалитетни инфрмации и анализи, нудејќи простор за слободно изразување на идеите и ставовите на оние кои поттикнуваат прогресивно размислување.

  • Фирма: НЕТ Медиа Груп ДООЕЛ Скопје,
  • Адреса:  ул. 11-ти Октомври Бр. 1А-5-2- Скопје, Центар
  • Телефон:  +389 70 383 646
  • Мејл контакт: [email protected]