Забава МАГАЗИН

Од Велес за светот: Прекрасно видео кое ја враќа надежта за поубаво утре

Пандемијата која го зафати светот речиси целосно го измени изгледот на местата кои ги знаеме и каде сме поминувале многу време.

Поради коронавирусот улиците се испразнети и тоа можеби во моментов ни е депресивно и фрустрирачко, но надежно, сите научивме дека постојат и мали нешта кои можат да ни го направат животот поубав.

Токму таа надеж е инспирација за прекрасното видео од градот Велес, кое е дело на Батали.

Поврзани вести

Леди Гага зборуваше искрено за своето ментално здравје, суицидалните мисли и самоповредувањата

Разликувајте заштитна маска од обичен прекривач за лице

Сара Мејс ќе ја претставува Македонија на Светскиот ден на харфата заедно со најдобрите харфисти од светот

Stefanija Kuzmanovska

Славна манекенка во врска со ќерката на Синди Крафорд (ФОТО)

Бандерас по разводот го продава станот за 7 милиони долари

Stefanija Kuzmanovska

Џенифер Гарнер 25 минути си ја бараше колата на паркинг (ВИДЕО)

Елена Даскалова