Забава МАГАЗИН

Психолошки профил на родените во знакот Скорпија

Скорпијата е знак чиј надворешен смирен изглед никогаш не ја оддава бурната внатрешност и жестокиот темперамент.

Припадниците се таинствени, воздржани, а своето вистинско лице го покажуваат само на најблиските. Енергични се, а некогаш нивната желба за правда може да биде деструктивна. Сакаат провокативен хумор, духовити се, а често и саркастични. Лесно успеваат да се соочат со сите предизвици на судбината и не се плашат од непознатото.

Но, промените многу ги нервираат, особено кога не им се по волја. Често не се флексибилни и кога нешто не им е погодено, секогаш некој друг е виновен за тоа. Луѓето ги проценуваат по прв впечаток, но многу ги нервира кога некој друг го прави тоа за нив.

Не сакаат да живеат здодевен живот и да се водат п отуѓи правила. Не се скржави, но сепак не сакаат да трошат пари на ситни задоволства.

Поврзани вести

Заблуди за грипот поради кои погрешно се лечиме

Елена Даскалова

Дали сте меѓу нив? Три хороскопски знаци кои го сакаат готвењето

user2

Се врати астронаутката на НАСА која беше најдолго во вселената

„Паразит“ го освои првиот Оскар оваа година, а еве кој доби Оскар за адаптирано сценарио

Елена Даскалова

Твитер заедницата жали по 2019 година

Каква музика го инспирира Леброн Џејмс?

Влатко Зорба