МАКЕДОНИЈА

Отворен ден со градоначалникот на Општина Центар

радоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, почнувајќи од 15.10.2019, секој вторник од 12:00 часот, во салата на Советот на Општина Центар, ќе има Отворен ден за граѓаните на општината.

На Отворениот ден, сите забелешки, идеи и проблеми, кои се во надлежност на општината, жителите на Центар ќе можат да ги споделат со градоначалникот и со општинските служби.

Заинтересираните граѓани ќе можат да го пријават своето учество секој работен ден на телефоните: 02/3203-682 и 02/3203-602, лично – на пријавницата во Општина Центар (барака бр.4) и електронски, на [email protected]

Поврзани вести

Карл Билт: Договорот од Преспа со кој се реши долгогодишниот спор за името, требаше да биде предуслов Северна Македонија да го започне европскиот пат

Maja_Serafimova

Попови на тамче со темјан и света вода го осветија Велес (ВИДЕО)

Берта Китинска

Локалната самоуправа на Виница ги почна градежните работи за реконструкција на најфреквентните локални патни правци

СДСМ: Средствата од ИПАРД програмата имаат реализација од 99%, склучени 1.441 договор со вкупна вредност од 32,2 милиони евра

Никола Поповски

Заев на меѓународна конференција „Другиот во балканската култура“

Maja_Serafimova

Манчевски: Нови електронски услуги, граѓаните ќе треба само да се фотографираат и да ги подигнат документите