Политика

ГДУ нуди бесплатна правна помош за сите граѓани кои имаат проблеми со незаконити постапки од страна на извршителите

„Внимателно ги следиме протестите на граѓаните кои го искажуваат нивното незадоволство од работата на извршителите и искрено не загрижува односот на надлежните институции, особено на Министерството за правда и министерката Рената Дескоска, бидејќи тие немаат слух за својот
обесправен и опљачкан народ и на секој можен начин гледаат да ја избегнат одговорноста или да ја префрлат на некоја друга институција или
државен орган“, вели денеска Дарко Попоски од ГДУ.

Тој ги извести и сите заинтересирани и оштетени граѓани дека Граѓанско Демократската Унија со нејзиниот правен тим ќе овозможи бесплатна правна помош за сите граѓани кои имаат проблеми со незаконити постапки од страна на извршителите на целата територија на Република Македонија.

Поврзани вести

Мицкоски: Секој има право на заслужен одмор, летувајте во Македонија, на планина или езеро

Бројот на административци намален од 165 на нешто под 140 илјади

Влатко Зорба

Заев и вилата во Грција: Разработениот механизам на ВМРО-ДПМНЕ за оцрнување на политичкиот противник на дело

Влатко Зорба

Собранието може да се распушти на 16 февруари, вели Џафери

Влатко Зорба

СДСМ: Кривичните против поранешни функционери на ВМРО-ДПМНЕ се доказ за криминалната матрица на опозициската партија

Влатко Зорба

Османи: За нас сонцето и натаму ќе изгрева на Запад

Влатко Зорба