Политика

Владата денеска во 15 часот ќе одржи седница

Владата денеска во 15 часот ќе одржи седница на која се очекува да бидат разгледувани мерки во врска со прогласената вонредна состојба за справување со коронавирусот.

За заклучоците од седницата, Владата ќе информира со соопштение веднаш штом таа ќе биде завршена.

Поврзани вести

Пендаровски: За нас не постои подобра алтернативa од интеграцијата во ЕУ

Maja_Serafimova

Димитров: НАТО ја поправија грешката

Влатко Зорба

Шекеринска: Зачленувањето во НАТО е наш подарок кон граѓаните

Влатко Зорба

Колемишевски: Свеста за екологијата кај секој поединец треба да е на повисоко ниво и да се воспитуваат наредните генерации во таков дух

Влатко Зорба

Николовски: Подготвени сме за нова победа, продолжуваме на прав пат

Влатко Зорба

Димитров: Нашиот македонски идентитет е резултат на еден историски процес, не се работи за одлука или став