Поврзани вести

Бучковски: Заев и Ахмети изборниот резултат повторно ќе ги зближи!

Заев: Се надевам дека независната осумка ќе го гласа Законот за Јавно обвинителство

Арсовски: Покачувањето на акцизата за два денари ќе значи катастрофално одразување врз стандардот на граѓаните

Влатко Зорба

Наумоски: Проблемот со аерозагадувањето има тренд на намалување (ФОТО)

Влатко Зорба

Втората лидерска средба без епилог

Влада: 170 компании ќе добијат финансиска поддршка преку програмите на Планот за економски раст

Влатко Зорба