МАКЕДОНИЈА

Teпачка во салата во која се презентира ДУП-от кој го спорат жителите на Трнодол

Медиумите останаа надвор откако настана тепачка во салата во која се презентира ДУП-от кој го спорат жителите на Трнодол.

По спречениот поголем инцидент, граѓаните се обвинуваат за исполнување на партиски агенди и подготвеност за физичка пресметка.

Веднаш пристигна и полицијата, но дел од граѓаните веќе се разотидоа.

А.Т.

Фото: Стандард

Поврзани вести

Централен регистар: Отказ за Емил Јакимовски

Никола Поповски

Aпел останете дома: Затворени молови, кафитерии, обложувалници

Сведоци во „Титаник“: Не сме донирале пари за ВМРО-ДПМНЕ

Влатко Зорба

Ќе се набавуваат делови за поправка на мерниот инструмент за ПМ 10 и ПМ 2.5 во Ѓорче Петров

Stefanija Kuzmanovska

Зеќири: Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ наместо да шират лаги, да дадат некаков придонес за нашето зачленување во НАТО

Спасовски: Секој што е одговорен во случајот „Рекет“, ќе мора да сноси одговорност