Поврзани вести

Црвениот крст ги проширува активностите како одговор на пандемијата

Берта Китинска

Филипче: Детската клиника постави монтажна општа амбуланта

Почнува второто полугодие од учебната 2019/2020 година

Stefanija Kuzmanovska

Министерот Спасовски оствари средба со грчкиот амбасадор Јанакакис

Нема конечна одлука кога градинките ќе почнат со работа

Рушиди: Владата има фактор налседен од претходната власт, кој спречува реформи во правосудството

Александар Тодески