Категорија : НАСТАНИ

Култура НАСТАНИ

Со изложба на карикатури почна меѓународниот фестивал на хумор и сатира „Ин Виница веритас“

Maja_Serafimova
Со отворање на изложбата на карикатури и прогласувањето на најдобрите карикатуристи во Виница почна меѓународниот фестивал на хумор и сатира „Ин Виница веритас“. Наградата за...