Важни правила за првиот секс во новата врска

Ако сте заљубени и чувствувате пеперутки во стомакот, не е чудно ако сакате што поскоро да разменувате нежности, но немојте. Почекајте барем до петтиот состанок пред да се препуштите на сексуални односи со новиот партнер, се разбира доколку не ве интересира само сексот. А еве зошто… Според најновото истражување спроведено … Продолжи со читање Важни правила за првиот секс во новата врска