Соработка за унапредување на претприемничкото образование во средните училишта

Меморандум за соработка денеска потпишаа Министерството за образование и наука со Здружението Џуниор Ачивмент Македонија, Бирото за развој на образованието и Центарот за стручно образование и обука, кои заедно со поддршка од Канцеларијата на УСАИД во Република Северна Македонија, интензивно, преку низа активности ќе работат на развојот на претприемничките способности кај младите, кои по завршувањето … Продолжи со читање Соработка за унапредување на претприемничкото образование во средните училишта