Категорија : СТАВ

СТАВ

Лазаревска: Колку лаптопи ќе се купеа со 60 000 000 евра од проектот „компјутер за секое дете” кои завршија во подрумите на училиштата?

Влатко Зорба
„Пред нос во скапи автомобили ни протестираат против криминал и корупција членови на најкорумпираната и најкриминална и најбогата партија во Европа, а вие само продолжете...
СТАВ

Јордановска: Термини за тестирање на државно нема, седиш со симптоми и не знаеш дали е настинка или корона

Берта Китинска
Термини за тестирање за Ковид-19 на државно НЕМА. Едноставно, НЕМА. Седиш со симптоми 3 дена, не знаеш дали е настинка, дали е грип, дали е...
СТАВ

Ориѓански: Бугарската политика си зададе преголема задача да докаже дека Македонци не постојат

Влатко Зорба
Бидете спокојни. Бугарската политика си зададе преголема задача, таа, за да докаже дека Македонци не постојат, најпрво ќе треба да ги уништи делата на Петре...
СТАВ

Алексиќ: Нема да нѐ уништи вирусот на корона, колку што нѐ ништи вирусот на егоизам

Влатко Зорба
Политичко ропство, робување на погрешна политика, инатеење, препукување и полтронирање (пенетрирање) во власта по секоја цена, толку многу може да ги избербати сфаќањата на еден...
СТАВ

Спировска: За да ги разбереме и почитуваме предлог мерките ни требаат одговори на неколку прашања

Влатко Зорба
За да ги разбереме и почитуваме предлог мерките ни требаат одговори на неколку прашања: 1. Колкумина од заболените се разболеле во кафана? 2. Колкумина во...
СТАВ

Жерновски: Претпладне критики за короната, попладне митинзи

Влатко Зорба
Повеќе пати имам потенцирано дека стратегијата на Мицковски и партијата на Груевски да се спечалуваат политички поени преку (зло)употреба на разорните ефекти од корона вирусот...
СТАВ

Костова: Легализација на марихуана, не само за медицински, туку и за рекреативни цели

Влатко Зорба
Легализација на марихуана, не само за медицински, туку за рекреативни цели, треба да следува во Северна Македонија. Прво, економските придобивки од тоа се огромни. Регулиран...