СТАВ

Ампева: Не потпишувајте никакви документи и празни листови

Апел до работниците и работничките од приватниот сектор.

Ве молам, ве молам, не потпишувајте никакви документи и празни листови. Знам дека ви јавуваат веќе во дел од фирмите да одите и се потпишете.

Тоа се спогодбени откази, отказ по ваша вина, за они да бидат чисти пред државата и да ги добијат парите, помошта од државата. А вас нема да ве следува никаков паричен надоместок од АВРМ, ниту ќе имате право на здравствено осигурување. Ве молам, оние кои сте дома со децата, не одете во фирмите да потпишувате. Консултирајте не претходно.

Не потпишувајте ништо!

ФБ статус на Кристина Ампева

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Синадиновска: Случајот со директорката е уште еден доказ дека овде ќе си се умре само од позерај и глума

Влатко Зорба

Ориѓански: Како може да ја бранат Македонија оние кои ја ограбија и уништија?

Николовски: Не е време за пропаганда, елитизам, непотизам, корупција и списоци

Влатко Зорба

Мицковски: Легитимен победник на избори треба да биде оној што ќе вети дека ќе ги реформира – реформистите

Костадинов: Кога им зборувам на ДПМНЕ и Мицкоски дека се последниот антидржавен елемент, велат дека не сум ја зборувал вистината

Влатко Зорба

Васиљ: Грешка е што се уште се третираат како политички фактор, а не како злосторничко здружување и антидржавен елемент

Влатко Зорба