СТАВ

Арсовска: Ептен е солидарна олигархијата, најдоа решение на грб на сите граѓани и малото стопанство

Акциза во криза – ќе се зголемува акцизата на нафтените деривати

Ептен е солидарна олигархијата, најдоа решение на грб на сите граѓани и малото стопанство, а во интерес на 2-3 фирми што се олигопол во државата.

Само напред далеку ќе стигнете! Државна помош #акциза/во/криза

ФБ статус на Даниела Арсовска

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Богојески: Доволно беше ВОНРЕДНА, време е за РЕДОВНА состојба!

Спасов: Геро е стар статистичар, искусен

Влатко Зорба

Цветанов: Дадете приоритет на државата, доста беа исполнувањата на желбите на Мицкоски

Влатко Зорба

Рамадани: Да се надеваме дека претседателот на државата ќе го има во предвид поривот на луѓето за слобода

Влатко Зорба

Забрчанец: Мицкоски бара да го оставиме Груевски, тој бил само негов!

Дац: Да се протестира и против глупавоста, која за жал не се лечи