СТАВ

Богоевски: Христијан, ти си за жалење, човеку!

Мицкоски: „Најсреќни би биле исплашените од СДСМ, да го користат корона вирусот како изговор за ВМРО-ДПМНЕ да не го мобилизира народот и претпоставувам дека тие молеа Бога да се случи сето ова, за да може ВМРО-ДПМНЕ да не’ излегува заедно со народот и да протестира против она лицемерие кое денеска е секојдневие во Македонија, за жал.“

Не, Христијан. Ти си за жалење, човеку!

ФБ статус на Павле Богоевски

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Николовски: Не си играјте играчки од типот: „како не, дома ќе седам; глупости нема корона кај нас; или млад сум, ништо не ми е..”

Влатко Зорба

Кекеновски: ДУИ нема никаква шанса да биде победник на изборите кај албанското гласачко тело

Влатко Зорба

Макрадули: ВМРО-ДПМНЕ од почеток работат против системот, за ситни поени, а на штета на здравјето на сите граѓани

Влатко Зорба

Сарачини: Аферата за купување на медиуми со руско-унгарски пари тежи повеќе од „Рекет“

Влатко Зорба

Кекеновски: До кога со лаги и манипулации со граѓаните и сопственото членство

Влатко Зорба

Петров: Ерата на себеперцепција на жртва официјално завршува

Влатко Зорба