СТАВ

Богојески: Да бидеме на чисто!

Победи ВМРО, изгуби УДБА (ДПМНЕ и СКМ – ПДП, ДУИ… мафијата… олигарсите…)

Државноста на Македонија се засилува… во тешки моменти, кога сите се бориме за здравјето и животот, Бог е тука да не израдува и да ни покаже патот!

Само ЕУ и НАТО ќе ни помогнат во борбата против мафијата! Да ја искористиме шансата!

Државноста пред се!!!

ФБ статус на Петар Богојески

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Костадинов: Кога им зборувам на ДПМНЕ и Мицкоски дека се последниот антидржавен елемент, велат дека не сум ја зборувал вистината

Влатко Зорба

Карапејовски: На светот и на човештвото им требаше ресетирање, па природата си дојде по своето

Влатко Зорба

Јовановиќ: Заради таа негова амбиција, Мицкоски денес претставува опасност за оваа држава и нејзините граѓани

Влатко Зорба

Зекири: Граѓанскиот концепт „Едно општество за сите” ги победува стереотипите

Влатко Зорба

Наумовски: Нели е детски да ја прекинуваш играта ако ти не учествуваш?

Влатко Зорба

Богојески: Изгледа дека „сталинизмот” е сепак официјалната идеологија на „белата куќа“

Влатко Зорба