СТАВ

Богојески: Се гледаме на дуел со Мицкоски каде и да посака

Во врска барањето на Христијан Мицкоски да престанам да дејствувам на политичка сцена, а испратено преку дотичната “четничка” Иванка Ива Додовска Василевска Македонска… и уште Бог знае каква, изјавувам:

Јавно се извинувам на сите Македонци (граѓаните на Македонија), што не направив дополнителни напори да Ве куртулам од вакви бандити и предавници на Македонија!

Ветувам дека целиот живот ќе го посветам на изградба на силна македонска држава, без изгубени душички во неа, особено на политичката сцена!

Се гледаме на дуел со Мицкоски, каде и да посака… на ТВ… на суд… на улица… нека избира слободно!

ФБ статус на Петар Богојески

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Трпкова: Приватизација на УКИМ звучи дури и олеснително во контекст на состојбите во кои живееме

Влатко Зорба

Шоптрајанова: Џабе сме учеле основно школо, речиси ништо од основните работи не ни е јасно

Влатко Зорба

Тричковски: Јас и Гоце (2)

Влатко Зорба

Спасов: Барајќи рогови можеш да останеш и без уши

Влатко Зорба

Дац: Ја сакам Универзална сала, но сакам да биде нова!

Влатко Зорба

Димитров: Зарем некој се изненади дека тие денеска гласаа „ЗА“ НАТО членството на Северна Македонија?

Влатко Зорба