СТАВ

Божиновски: Три прашања за пресот на Филипче

“Резултатите на Зоран Заев се чекаат во 16 по што ќе одржам прес” – Венко Филипче

Три прашања за пресот:

1. По која епидемиолошка анкета се и Заев и Мицкоски експресно тестирани (и двајцата велат дека немаат симптоми) додека има луѓе со симптоми, молат по социјални мрежи за тест, кои не можат да се тестираат и се открива Корона после смртта?

2. Пошто респираторите секаде се отфрлаат како мерка за лечење која не дава резултати дали ќе прекини тендерот во кој не е приоритет цената туку брзината ба испорака?

3. Дали донирале верските заедници и нивните челници во фондот за борба против короната? И зошто не.

ФБ статус на Божидар Божиновски

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Илиевски: Верските објекти мора да бидат затворени

Влатко Зорба

Алексовска: Не може само со Корона да сe знимава цел здравствен систем

Влатко Зорба

Ориѓански: Не е нормално во ваква ситуација лекарите да ги кажувате „ваши и наши“

Влатко Зорба

Лазаревски: Супер (не)правични мерки

Влатко Зорба

Јовановиќ: Филипче доста добро се справува со корона-кризава

Влатко Зорба

Петров: Додека едни ги почитуваат правилата, други си прават прослави и гордо изјавуваат дека КОВИД-19 не постои