СТАВ

Димитриев: Дел од оние што денес се гордеат со полската болница, тогаш критикуваа

Полската болница Roll 2, со ниво на опременост за хируршки интервенции, од утре во употреба за медицинска заштита на граѓаните на Македонија.

Ја обезбедивме како донација во 2012 год. од Кралството Норвешка со вредност од 2 милиони евра. Дел од оние што денес се гордеат со неа, тогаш критикуваа дека за нашата земја финансиски е неодржлив овој ресурс.

Добро е што ја имаме, што помалку да се користи.

ФБ статус на Емил Димитриев

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Божиновски: Следете упатство за ваше добро

Влатко Зорба

Зиков: Министерката Мизрахи ни малку не се однесува еврејски

Влатко Зорба

Божиновски: Депресијата е на епидемично ниво, а никој не го адресира проблемот

Влатко Зорба

Рамадани: Три забелешки за дополнителните мерки

Влатко Зорба

Димитриевски: Жалам за сето ова низ што поминуваме сите заедно

Влатко Зорба

Васиљ: Немој само на леб да бидете па да се здебелите док го преживувавте армагедон

Влатко Зорба