СТАВ

Димитров: Да бидеме сега едно, па ако ни е толку мерак, ќе има мегдан и за старите судири

Кристалина Георгиева, директорката на ММФ своето денешно обраќање за приоритетите на глобалната економија кога светот се соочува со пандемијата го завршува со цитат од Виктор Иго:

“Големите опасности имаат една добра страна, од туѓинци прават браќа.”

Ајде СИТЕ да се фокусираме на заедничката закана – Ковид19 – и сите караници, особено политичките, да ги оставиме за денот после, штом се справиме со пандемијата. Да бидеме сега едно, па ако ни е толку мерак, ќе има мегдан и за старите судири.

ФБ статус на Никола Димитров

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Шилегов: Убеден сум дека граѓаните на Скопје и тоа како добро ја знаат и гледаат разликата

Јордановска: Лупнете ја малку главата од ѕид и сфатете дека секој од вас има одговорност

Белчева: Сообраќајно да направиме решенија кои ќе помогнат во физичкото дистанцирање

Влатко Зорба

Јовановиќ: Далеку се тие од некој „јавен интерес“

Влатко Зорба

Арнаудова: Во 17 часот излезете на терасите да им дадеме поддршка на здравствените работници и министерот Филипче

Влатко Зорба

Богојески: Да бидеме на чисто!

Влатко Зорба