СТАВ

Димитров: Драги пријатели од Унијата, вие сте на ред!

Честитки за сите пратеници кои гласаа за Законот за јавно обвинителство, за жедта на македонските граѓани за правда, за правна и европска држава!

Со ова, отстранета е последната сенка на реформското досие на Северна Македонија за почеток на пристапни преговори со ЕУ.

Драги пријатели од Унијата, вие сте на ред!

ФБ статус на Никола Димитров

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Димитров: „Психолошка војна” се водела со една велат лажна вест дека Наќе „размислувал” да даде оставка? Каков аматеризам!

Влатко Зорба

Алексиќ: Смрт во Венеција

Влатко Зорба

Ристевски: Тест за човештвото

Влатко Зорба

Димитриевски: Жалам за сето ова низ што поминуваме сите заедно

Влатко Зорба

Јанкуловски: Само затоа што е заразен го бркате од неговиот дом?

Влатко Зорба

Јовановиќ: Заради таа негова амбиција, Мицкоски денес претставува опасност за оваа држава и нејзините граѓани

Влатко Зорба