СТАВ

Димитров: Кој е „ЗА“ Законот за ЈО гласа за правна и европска држава! Кој е „ПРОТИВ“ гласа за криминал

ЕУ вели треба правна одговорност, меѓу другото, и за случаите поврзани со прислушкуваните разговори.

ЕУ вели нацрт текстот на Законот за јавно обвинителство е добар. Велат донесете го, ќе помогне за одлука за пристапни разговори.

Оттука, едноставно е:

Кој е ЗА гласа за правна и европска држава!

Кој е ПРОТИВ гласа за криминал, а против правна и европска држава!
Се’ друго е сеење магла …

ФБ Статус на Никола Димитров

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Сарачини: Рама рече дека ќе се отворат границите на Албанија за сите соседи

Мојсовска Манојлова: Вирусот ќе си го земе својот данок, здравствено кревките ќе го платат со живот, малите бизниси со колапс

Влатко Зорба

Јордановска: Сега најточно го сфаќам зборот „не при свест“

Влатко Зорба

Забрчанец: После подолго време точните информации се шират побрзо и помасовно од лажните

Влатко Зорба

Џигал: Секоја криза е можност посилни и пожилави да ги надминеме искушенијата

Влатко Зорба

Тренчевска: Родовата еднаквост како збор во програмата на ВМРО-ДПМНЕ ја најдов само еднаш

Влатко Зорба