СТАВ

Димитров: „Психолошка војна” се водела со една велат лажна вест дека Наќе „размислувал” да даде оставка? Каков аматеризам!

Брееј! „Психолошка војна” се водела со една велат лажна вест дека Наќе „размислувал” да даде оставка? Тууу каков аматеризам!

Во мојот случај тоа беше направено профи – со фалсификуван документ, со лажно мое писмо, лажен потпис и лажен печат демек си давам оставка и тоа ден после референдумот…

Ама изгледа тоа тогаш ви беше инвестиција во „психолошки мир”?

ФБ статус на Никола Димитров

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Димитровски: Одговорноста, чесноста и пожртвуваноста на Филипче нека биде пример за сите во ова општество

Влатко Зорба

Ѓорѓиева: Зголемете го бројот на автобуси, ако не сакате да се претворите во подвижна корона бомба

Влатко Зорба

Кордалов: Не стигматизација, туку сега, повеќе од било кога, да дадеме вистинска ПОДДРШКА за новинарите

Влатко Зорба

Васиљ: Напорот и искрената борба против „домашното“ зло се исплатеше со победа

Влатко Зорба

Сарачини: Аферата за купување на медиуми со руско-унгарски пари тежи повеќе од „Рекет“

Влатко Зорба

Богојески: Помалку смешен „рашелов патриотизам“, повеќе државничко однесување!

Влатко Зорба