СТАВ

Ѓорѓиева: Зголемете го бројот на автобуси, ако не сакате да се претворите во подвижна корона бомба

Прво што ми падна на ум е да се зголеми бројот на автобуси за да нема концентрација на луѓе што ќе си дишат во врат.

Кој и да ги смислува одлуките, логиката им беше редуцирани вработени редуцирани автобуси.

Ама не е математички пресметано точно.

И свесно повеќе сакам да се залажувам дека нема таму кој да очитува поминати број на патници по автобус во времен интрвал , одошто да помислувам дека намерата е брзо ширење на вирусов со автобус како инекција со вирус.

Зголемете го бројот на автобуси ! Со мерка да нема повеќе патници од по еден во ред седишта, ако не сакате да се претворите во подвижна корона бомба.

ФБ статус на Ивет Ѓорѓиева

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Сарачини: Државата под итно да преземе мерки против хулиганизмот

Влатко Зорба

Тричковски: Одиме во Европа

Влатко Зорба

Гешовска: Патологијата која избликнува од ликот, зборовите и насилните нарцистички повици на Апасиев е амблемно за оваа култура

Влатко Зорба

Најчевска кон Димова: Не си поставена на тоа место за да го замениш ВМРО-ДПМНЕ

Stefanija Kuzmanovska

Ангеловска: Да си го цениме здравјето, да покажеме емпатија, да мислиме на докторите

Влатко Зорба

Костова: Сите треба да се свестат дека враќањето на старото едноставно не е одржливо

Влатко Зорба