СТАВ

Груби: Политичката непредвидливост од било која страна е несериозна и неоддржлива за нашата земја

ДУИ целосно ги поддржува законите за јавно обвинителство, совет на јавни обвинители, за одбрана, изборниот законик со корекција на изборните единици како и Преспанскиот, Охридскиот и добрососедскиот договор.

Ние сме убедени дека законите и одлуките ќе се донесат пред распуштање на Собранието.

Предвремените избори беа консензуално договорени кај Претседателот Пендаровски и политичката непредвидливост од било која страна е несериозна и неоддржлива за нашата земја.

ФБ статус на Артна Груби

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Томовски: Новите „бисери„ на Фудбалската Федерација

Јовановиќ: Тука сум. Тука сме. И ќе се бориме

Влатко Зорба

Спировска: Веруш мали не може да биде херој, па какви снимки и да извади

Влатко Зорба

Јовановиќ: Освен што Апасиев се напика у Собрание, каква директна корист има земјата од лудата Левица?

Влатко Зорба

Мехмети: Пробаа да ги убијат претениците само за да си ја зачуваат власта

Влатко Зорба

Лукароски: Брука од човек… Брука од политичар… Брука од Македонец!

Влатко Зорба