СТАВ

Ѓуров: Стиснете заби, јеб*ло ве и Водно и Градски парк, лигави и недисциплинирани ликови!

Според разгалените детски коментари јас очекувам на некоја скорешна прес конференција Венко да рече: Другари, еб*те си мајката. Сите мерки се укинуваат. На вас ништо не ви се погодува.

Кога беше од 21 зошто не е порано? Кога е од 16 зошто не е покасно? Кога шетаа низ паркови и по Водно, зошто не се забрани? Кога се забранува, зошто се забранува сакале да шетаат ќе им паднел имунитетот.

Вие ни се терате ни се водите. Пик е. Над 1000 души заразени со тапија. А Бог знае уште колку без симтоми кои не се тестирани.

Престанете да ќенкате. Стиснете заби и следете ги препораките. Ќе помине ова и ќе одите и на Водно и на црква и во паркови и до после полноќ. Пик е. Ќе се загуши здравствениот систем. Ќе исцркаат старците и хроничните.

Стрпете се. Стиснете заби. Јеб*ло ве и Водно и Градски парк. Лигави и недисциплинирани ликови!

ФБ статус на Лазар Ѓуров

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Шаќири: Ефтината популистичка и ко бајаги патриотска игра придонесува уште поинфериорни да изгледаме, од тоа што им се причинуваме на Македонците

Влатко Зорба

Богојески: Контролирана демократија

Влатко Зорба

Јанкуловски: Расказ „Неизмерна среќа“ во три дела

Најчевска: Решете да ја направиме Македонија зелена, тешко е, ама не е невозможно

Влатко Зорба

Трајковски: Сочувство до сите научници кои работеа на 5Г

Влатко Зорба

Алексовски: КОМИСИЈАТА, па КОМИСИЈАТА… [за исправноста на одлуките]

Влатко Зорба