СТАВ

Илиевски: Можеме…

Можеме едно лето без одмор.

Можеме да се воздржиме од често одење во кафеани.

Можеме да правиме свадби, родендени и слави на која нема да има 200 луѓе, туку само најблиските.

Можеме да пазариме со маски.

Можеме да муабетиме на дистанца

Можеме и други работи.

Не можеме да ги вратиме починатите.

ФБ статус на Боби Илиевски

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Кекеновски: А зошто не клекнување на колена?

Влатко Зорба

Бурнс: Погрешен човек!

Пировска: Граѓани се казнуваат заради повреда на полицискиот час, но партиски митинзи ќе се дозволуваат

Јордановска: За демократија е потребно граѓанство со изградена зрелост и силен карактер

Влатко Зорба

Сарачини: „Сумњиви“ експерти

Влатко Зорба

Мицковски: Нашите странски партнери во акцијата Крушопек биле мудри што ја задржале дрогата

Влатко Зорба