СТАВ

Илиевски: Сите што се правите експерти, отидете волонтирајте деноноќно по клиниките!

Министерот Венко Филипче медицински ЛИДЕР!

Смирен, сталожен, деноноќно достапен, на располагање со конкретни и точни податоци пред сите граѓани на оваа држава!!!

Сите што се правите експерти за проблемот, сите што филозофирате отидете да помагате, вклучете се во тимовите и волонтирајте деноноќно по клиниките!!!

ФБ статус на Виктор Илиевски

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Силјановска: „НИКОЈ“ не може да стане „НЕКОЈ“!

Ѓорѓиева: Зголемете го бројот на автобуси, ако не сакате да се претворите во подвижна корона бомба

Влатко Зорба

Трајановски: Споменици или лекови?

Влатко Зорба

Зиков: Министерката Мизрахи ни малку не се однесува еврејски

Влатко Зорба

Спасов: Срамота е да се одлага испраќањето на Данев во Брисел

Битиќи: Зa „екoномистoт“ Мицкоски

Влатко Зорба