СТАВ

Илиевски: Во Финска ги учат децата како да препознаат лажна вест, и на нас ни треба таква обука за да останеме во нормала

Мислев дека е време Медена земја и сите партиципенти поврзани со неа да ги оставиме на раат да уживаат барем малку во успехот што го постигна, ама гледам од вчера се врти фејкот дека партиципиентите во Медена Земја нема да ги добијат 3 милиони денари од државата затоа што ги немало како ставка во буџетот за министерството за култура.

Па го проверив она што е јавен податок.

На седницата одржана во понеделникот во Охрид со одлука на Владата во знак на признание за меѓународен успех партипципиентите ќе добијат 3 милиони денари

Фејкерите од ДПМНЕ без никакви скрупули го злоупотребуваат секој повод и настан.

Пред два дена го имавме фејкот со кетерингот во Државен Архив.

Во Финска во рамките на образовниот систем ги учат децата како да препознаат лажна вест. Очигледно на сите нас ни е потребна таква обука да останеме во нормала.

ФБ Статус на Боби Илиевски

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Најчевска: ДУИ е банда на криминалци кои ги држат во заробеништво сите граѓани во Македонија

Влатко Зорба

Најчевска: Доколку Мизрахи продолжи со прекршувањето на законот може да и се изрече забрана за вршење професија, дејност или должност

Влатко Зорба

Димитров: Драги пријатели од Унијата, вие сте на ред!

Влатко Зорба

Јовановиќ: Мицкоски не може да биде алтернатива на Заев и луѓето кои денес ја претставуваат владата

msp-admin

Лукароски: За оние 31 пратеник од ДПМНЕ што не гласале за законот, ниту збор… Ниту прекор, ниту критика, ниту потсмев…Неутралци???

Влатко Зорба

Жарко Трајаноски: Како се препознаваат лажни патриот(к)и?

Stefanija Kuzmanovska