СТАВ

Јордановска: 200 нови случаи, зборувајте ми за теории на заговор и како се поткупени сите влади, доктори и научници!

200 нови случаи на Ковид-19 денеска!

Продолжете да ми зборувате за плажи, за журки, дека ситуацијата е под контрола, посебно гледајте да постирате дека маските се глупост, а дистанцата непотребна.

Зборувајте ми за теории на заговор и како се поткупени сите влади, доктори и научници!

Зборувајте ми дека ако си асимптоматски не треба да влезеш во статистика и дека умираат само хронично болни, каде патем влегува и покачен крвен притисок, што е пола држава.

Ама претходно зборнете со луѓе кои ја поминаа болеста и прашајте ги за последиците!

Прашајте ги како се сега.

ФБ статус на Мери Јордановска

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Рамадани: Три забелешки за дополнителните мерки

Влатко Зорба

Бурнс: Погрешен човек!

Лукароски: Во многу земји коронавирусот е ставен под контрола – таму нема литии и причести со едно лажиче

Шаќири: Ефтината популистичка и ко бајаги патриотска игра придонесува уште поинфериорни да изгледаме, од тоа што им се причинуваме на Македонците

Влатко Зорба

Николовски: Ваква антидржавност и деструкција не е запаметена во македонската политичка историја

Влатко Зорба

Мишолиќ: Апсурдно е Мизрахи да го истакнува своето еврејство, и да се обидува да изигрува жртва на таа карта

Влатко Зорба