СТАВ

Јовановиќ: Далеку се тие од некој „јавен интерес“

Оваа „бомба“ на Милошоски се граничи со некоја патологија за која треба стручни лица да се произнесат.

Од друга страна, оваа „бомба“ ја објаснува нивната лична и длабока омраза кон Заев која се граничи, ви велам повторно, со некоја патологија.

Вие гледате така некои длабоки емоции со кои се отруени овие луѓе, и кои само чекаат да експлодираат.

Немаат ништо. Ниту понуда, ниту програма. Имаат сомнителни „бомби“ од сомнителни извори.

Снимката не докажува ништо за Заев, ама докажува за нив се’. А тоа е дека се грозни и штетни луѓе.

Далеку се тие од некој „јавен интерес“. Тјах (!), Антонио Милошоски и „јавен интерес“?

ФБ статус на Ненад Јовановиќ

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Васиљ: Немој само на леб да бидете па да се здебелите док го преживувавте армагедон

Влатко Зорба

Богоевски: Воопшто не е изненадувачка и (де)еволуцијата на приоритетите на Левица

Влатко Зорба

Зиков: Министерката Мизрахи ни малку не се однесува еврејски

Влатко Зорба

Дац: Да се протестира и против глупавоста, која за жал не се лечи

Туфегџиќ: Сите носиме политичка одговорност за Законот за спречување и заштита од дискриминација

Ѓуров: Подобро компромис и движење напред отколку дома да мислиш дека си во право, а во суштина да тонеш во жив песок

Влатко Зорба