СТАВ

Јовановиќ: Филипче доста добро се справува со корона-кризава

Мора да се признае дека Филипче засега доста добро се справува со корона-кризава.

Смирено, без креирање паника, но со преземање сериозни мерки, за да биде јасно дека ситуацијата не е за занемарување.

Да, довербата во нашиот здравствен систем е на ниско ниво, но единствениот начин таа повторно да се изгради е преку вакво одговорно однесување од страна на здравствените власти.

ФБ статус на Бранимир Јовановиќ

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Белчева: Наследивме град врз кој се изживувале политички и бизнис елити, без љубов, а со алчност за сопствените интереси и богатење

Влатко Зорба

Трајковски: Не заеба Америчка на Француски…

Јовановиќ: Кој е тој Зибери, зошто е толку важен за граѓаните на оваа земја за токму тој да биде мандатар?

Влатко Зорба

Васиљ: Ако ВМРО-ДПМНЕ продолжат со Мицкоски, ќе нема дно кое нема да го допрат

Никола Поповски

Петров: Ерата на себеперцепција на жртва официјално завршува

Влатко Зорба

Трпкова: Светскиот заговор од кој треба да се плашиме во моментов се „инфлуенсерите“

Влатко Зорба