СТАВ

Јовановиќ: Го слушам Мицкоски, чека пратка во понеделник од диктаторот Орбан, ама му е срам да каже

Го слушам Мицкоски, чека пратка во понеделник од диктаторот Орбан, ама му е срам да каже. Па уште ја правда таа пратка со некаков “вистински хуманизиран гест”. Попатно, во државава се’ било катастрофа, така вели Мицкоски.

Па ова не е „само интервју” за нормални и разумни луѓе, ова интервју е за глувци, ама не за Хрчаци, туку за оние Хамстери, знаете, тоа се глувци со долги опашки.

На такви оваа несреќа им се обраќа. Боже господе каков лошотилак и беда.

ФБ статус на Ненад Јовановиќ

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Силјановска: „НИКОЈ“ не може да стане „НЕКОЈ“!

Ориѓански: Балкански мажи !

Влатко Зорба

Цветанов: Граѓаните ќе одлучат дали сакаат да се продолжи со демократските политики или сакаат да им се врати режимот

Влатко Зорба

Туфегџиќ: Сите носиме политичка одговорност за Законот за спречување и заштита од дискриминација

Жерновски: ВМРО-ДПМНЕ како беспилотен авион

Јовановиќ: Мицкоски не може да биде алтернатива на Заев и луѓето кои денес ја претставуваат владата

msp-admin