СТАВ

Јовановиќ: Може Будимпешта да се пенави до утре, нереди и насилства никој нема да им дозволи

Мицкоски може да се лути и’ да бара одолговлекување на изборите, или со други зборови бара кризата да се продлабочи.

Оваа криза, да потсетиме, не е само здравствена, туку е и економска и политичка. Продлабочувањето на кризата и одлагање на изборите, а со тоа и создавање на нереди и насилства, никој нема да му го дозволи.

Може Будимпешта да се пенави до утре, нереди и насилства никој нема да им дозволи.

Почитувани пријатели, на 21 јуни одиме на избори. Имаме парламентарно мнозинство, имаме и премиер. Се’ си имаме.

Мицкоски, па-па и адио!

ФБ статус на Ненад Јовановиќ

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Кежаровски: Велат правда, а мислат како да спасат криминалци од судска постапка

Влатко Зорба

Цветанов: Мицко ако утна со истурените играчи за време на Техничка Влада, замислете какви кадри би донел ако добие доверба?

Влатко Зорба

Атанасоски: Отворено писмо до официјална Софија

Влатко Зорба

Ориѓански: Потезите што ги правите кон нашиве музичари, не се ок, не се човечни

Влатко Зорба

Трпкова: Приватизација на УКИМ звучи дури и олеснително во контекст на состојбите во кои живееме

Влатко Зорба

Бошкова – Мицевска: Диктатура не се сопира со војна, само со едукација

Влатко Зорба