СТАВ

Јовановиќ: Орбан и Груевски во нашата земја не смеат да одлучуваат

Оваа средба на Мицкоски и Орбан е антимакедонска, вазалска и робовска. Да одиш по директиви кај Орбан, прво докажува дека тебе како личност ти е изгубено магарето, и второ, ти како личност си обична крпа со која Груевски се’ уште брише патос.

Ќе ве издржиме до 12 април. А потоа ќе ве збришеме. Орбан и Груевски во нашата земја не смеат да одлучуваат.

Никогаш повеќе.

ФБ статус на Ненад Јовановиќ

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Петров: Во каква земја сакаме да живееме?

Влатко Зорба

Жерновски: Новиот скандал на Мицкоски е опасна и крајно штетна порака до граѓаните

Влатко Зорба

Костова: Коронавирусот е катастрофа, ама барем ја разоткрива тоталната непотребност од свадбената индустрија

Арсовска: Ептен е солидарна олигархијата, најдоа решение на грб на сите граѓани и малото стопанство

Влатко Зорба

Најчевска: ДУИ е банда на криминалци кои ги држат во заробеништво сите граѓани во Македонија

Влатко Зорба

Бошњаковски: Доколку Мицкоски не формира Влада, сам да иницира процес за транзиција кон ново раководство

Влатко Зорба