СТАВ

Кардула: Стварно е небитно дали „Медена земја“ ќе добие Оскар или не – тие се ПОБЕДНИЦИ

Денес денот посветен на „Медена земја“ и на целата екипа која покажа на целиот свет што знаат и умеат.

Ги собраа сите можни награди фали уште една која се доделува вечер, но стварно небитно дали би добиле Оскар или не – тие се ПОБЕДНИЦИ.

Испратија моќна порака до светот во време кога ставрно е повеќе од потребно.

Уште еднаш БРАВО и честитки. Моја поддршка за вечер со постер за Медена земја со цела екипа и еден меден оскар за вас а другиот ќе го оставиме на светот како што би рекла Атиџе, се е во рамнотежата.

Уживајте ништо друго не е битно во моментот го заслуживте тоа.

ФБ Статус на Зоран Кардула

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Рамадани: Да се надеваме дека претседателот на државата ќе го има во предвид поривот на луѓето за слобода

Влатко Зорба

Богојески: Охридскиот договор си го направи своето… како понатаму?

Влатко Зорба

Костова: Коронавирусот е катастрофа, ама барем ја разоткрива тоталната непотребност од свадбената индустрија

Богоевски: Уништуваат кариери, фамилии и животи, само поради комплексите кои толку упорно и насилно се обидуваат да ги сокријат

Влатко Зорба

Богојески: Злоупотреба на деца во политичка кампања!

Влатко Зорба

Мицковски: Хаосот во Струга и самоволието на Мерко и ДУИ не запираат

Влатко Зорба