СТАВ

Кекеновски: Двојните стандарди на Мицкоски

Што порачува Мицкоски? – ,,Оставете ја Мизрахи нека сонува, нека создава привид дека нашата партија се бори за исправање на неправдата, ние од тоа ќе си собираме изборни поени, а ќе си гласаме за закони за Република Северна Македонија, под тоа име ќе си седиме во Европската народна партија, бидејќи ни таму не можеме да го смениме името, а камоли да го поништиме Преспанскиот договор……

Немаме против Мизрахи да даде заклетва пред Уставот на Република Северна Македонија, да влегува во МТСП на Северна Македонија и да добива плата од таму, но немаме против и ако направи малку ѓурултија со таблата со името Република Македонија”.

Нема поилустративна лекција за сите што решиле своите професионални капацитети да ги стават на услуга на ЛИДЕРОТ кој негува двојни стандарди.

ФБ статус на Јове Кекеновски

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Петров: Во каква земја сакаме да живееме?

Влатко Зорба

Груби: Политичката непредвидливост од било која страна е несериозна и неоддржлива за нашата земја

Влатко Зорба

Тричковски: Битка со лагата

Влатко Зорба

Трпкова: Ханиленд ве извади од транзициската-комфорт зона

Влатко Зорба

Јовановиќ: Ако влада ја назначила за министерка, владата да си ја отповика

Влатко Зорба

Тричковски: Со членството на Македонија во НАТО, дефинитивно е поразена историската мисија на ВМРО

Влатко Зорба