СТАВ

Кордалов: Не стигматизација, туку сега, повеќе од било кога, да дадеме вистинска ПОДДРШКА за новинарите

Не стигматизација, туку сега, повеќе од било кога, да дадеме вистинска ПОДДРШКА за новинарите, снимателите, фотографите и сите други вработени во медиумите.

Мора конечно да разбереме колку е пожртвувана и голема улогата на медиумските работници и на каков ризик се изложуваат ПОСТОЈАНО, а собено во вакво време на пандемија.

Почит и поддршка до сите! Посакувам полесно закрепнување и многу негативни тестови. Ќе пројде и ова!

ФБ статус на Бојан Кордалов

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Панчевска: Не играјте пресс/друштвени игри со здравствените работници и населението

Stefanija Kuzmanovska

Жерновски: Нивните лажни и тажни вести наспроти вистината

Влатко Зорба

Јовановиќ: „Викенд без ДДВ“ е многу лоша мерка по повеќе основи

Божиновски: Кратки думи за Короната

Божиновски: Три прашања за пресот на Филипче

Влатко Зорба

Ристевски: Тест за човештвото

Влатко Зорба