СТАВ

Костадинов: Кога им зборувам на ДПМНЕ и Мицкоски дека се последниот антидржавен елемент, велат дека не сум ја зборувал вистината

Кога им зборувам на ДПМНЕ и Мицкоски дека се последниот антидржавен елемент и дека работат силно против интеграција на нашата држава во ЕУ и НАТО, велат дека не сум ја зборувал вистината.

Денеска Мицко вели, не се согласуваме со позитивниот извештај за Северна Македонија од страна на Европската комисија.

Срам да ви е ДПМНЕ.

ФБ статус на Костадин Костадинов

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Ангелковски: Мапата на ГДИ повеќе крева паника, отколку што смирува

Влатко Зорба

Алексовска: Не може само со Корона да сe знимава цел здравствен систем

Влатко Зорба

Трајкоска: Шетање на милениците за време на полицискот час

Влатко Зорба

Ангеловска: Да бидеме сите одговорни, солидарни и реални

Влатко Зорба

Димитриевски: Верував и се уште верувам во институциите и непристрасните професионалци во системот

Влатко Зорба

Мицевски: Ми се јавија да ги бранам тепачите, им затворив слушалка

Влатко Зорба