СТАВ

Костадинов: Не се заблагодарувајте на банките

Не се заблагодарувајте на банките, поздравете го потегот што некои од нив донирале, но заблагодарете си себеси што сте дел од системот на кредитирање и допринесувате вие лично во оваа криза.

А после кризата…

Банките би требало да нудат редовно, многу поефтини кредити на граѓаните, согласно прикажаните добивки…

Е тогаш ќе се заблагодариме.

ФБ статус на Коста Костадинов

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Жарко Трајаноски: Како се препознаваат лажни патриот(к)и?

Stefanija Kuzmanovska

Пировска: Граѓани се казнуваат заради повреда на полицискиот час, но партиски митинзи ќе се дозволуваат

Јовановиќ: „Викенд без ДДВ“ е многу лоша мерка по повеќе основи

Вангелов: Што е проблематично во тезите на Малески?

Влатко Зорба

Јовановиќ: Филипче доста добро се справува со корона-кризава

Влатко Зорба

Отец Тодоров: ЦЕЛО СКОПЈЕ во светлината на ВОСКРЕСЕНИЕТО!

Влатко Зорба