СТАВ

Куновска: Итно да се суспендираат сите отворени емисии во кои има директни вклучувања на граѓани

Во вонредна состојба и медиумите имаат исклучително вонредна одговорност.

Сметам дека итно треба да се суспендираат сите отворени емисии во кои има директни вклучувања на граѓани.

Не може секој да има прилика да сее се и сешто.

Дополнително секоја информација мора добро да биде проверена од главните и одговорни уредници и да биде уредена на начин кој ја намалува паниката и чувството на несигурност кај граѓаните, пред да биде пласирана.

ФБ статус на Софија Куновска

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Трпкова: Светскиот заговор од кој треба да се плашиме во моментов се „инфлуенсерите“

Влатко Зорба

Велковска: ПРИСТИГНАВ ЗДРАВА, ЗАМИНАВ ДОМА БОЛНА!

Влатко Зорба

Рамадани: Три забелешки за дополнителните мерки

Влатко Зорба

Озимец: Неодговорно е да се пласираат тези кои ги релативизираат последиците од коронавирусот врз здравјето на луѓето

Влатко Зорба

Ременски: По денешното интервју на Началникот, очекува да се јават Јанкуловска и Камчев

Влатко Зорба

Шаќири: Ефтината популистичка и ко бајаги патриотска игра придонесува уште поинфериорни да изгледаме, од тоа што им се причинуваме на Македонците

Влатко Зорба