СТАВ

Куновска: Николоски својата општествена одговорност да ја покаже преку ставање на сите нивни украдени партиски илјадници квадратни метри на располагање за карантински простор

Александрар Николоски, наместо да се занимава со приватниот капитал и да повикува економијата да се спасува не грбот на истиот, комотно за почеток може својата општествена одговорност да ја покаже преку ставање на сите нивни украдени партиски илјадници квадратни метри на располагање за карантински простор.

А по завршување на епидемијата да предложи дел од нив да се стават на продажба а парите да одат за поддршка на социјално ранливите.

ФБ статус на Софија Куновска

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Сарачини: Аферата за купување на медиуми со руско-унгарски пари тежи повеќе од „Рекет“

Влатко Зорба

Сарачини: Рама рече дека ќе се отворат границите на Албанија за сите соседи

Димитровски: Одговорноста, чесноста и пожртвуваноста на Филипче нека биде пример за сите во ова општество

Влатко Зорба

Жарко Трајаноски: Како се препознаваат лажни патриот(к)и?

Stefanija Kuzmanovska

Кекеновски: Двојните стандарди на Мицкоски

Влатко Зорба

Јовановиќ: Мицкоски и Каракачанов во политиката егзистираат на исти матрици

Влатко Зорба