СТАВ

Куновска: Веќе мораме да се однесуваме со секој со кој сме во контакт како да е позитивен на COVID -19

Не знам како не е јасно дека нема веќе предупредувања во смисол дали некој бил неодамна во странство или бил во контакт со заразено лице.

Не можеме да се потпираме на податоци.

Веќе мораме да се однесуваме со секој со кој сме во контакт како да е позитивен на COVID -19

ФБ статус на Софија Куновска

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Богојески: Да бидеме на чисто!

Влатко Зорба

Жарко Трајаноски: Како се препознаваат лажни патриот(к)и?

Stefanija Kuzmanovska

Трпкова: Кога непријателот се претвора во стереотип, полесно е да се најде конкретна жртва и на неа да се фрлаат камења

Влатко Зорба

Петров: Ерата на себеперцепција на жртва официјално завршува

Влатко Зорба

Костова: Бар коронава по глупоќа да бираше, ќе се спасевме од епидемијава

Влатко Зорба

Ангелковски: Мапата на ГДИ повеќе крева паника, отколку што смирува

Влатко Зорба