СТАВ

Лазаревски: Денес и велиме збогум на дупката наречена Западен Балкан

Трансформацијата на општеството која ќе биде предизвикана од преговорите и затворањето на поглавјата ќе ги откорне од нас Груевизмот и паланечкото размислување и начин на живот и ќе овозможи развој на отворено, космополитско општество кое живее и постои во 21. век.

Сите што бевме дел од борбата за промена, можеме да бидеме задоволни.
И да продолжиме понатаму да бидеме свесни дека злото и изолацијата секогаш се опција кога со мрза, коруптивност и ароганција се остава простор за враќање на дпмневското зло.

И: МИЈТЕ РАЦЕ И СЕДЕТЕ ДОМА!

ФБ статус на Васко Лазаревски

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Мицковски: Како фантомот од Опера, никој не знае никого со маските

Јанакиевиќ: Теориите на заговор се најголемиот заговор со кои Ви го празнат паметот на ваша сметка и во корист на нивниот профит

Влатко Зорба

Сарачини: Голема победа за граѓаните и европската иднина, тажен ден за криминалците

Влатко Зорба

Богоевски: Уништуваат кариери, фамилии и животи, само поради комплексите кои толку упорно и насилно се обидуваат да ги сокријат

Влатко Зорба

Трпкова: Овој вирус е најголем тест за капитализмот

Влатко Зорба

Туфегџиќ: Сите носиме политичка одговорност за Законот за спречување и заштита од дискриминација